Taros Kami

NINGBO J-GUANG éléktronika CO., LTD.

alamat

No 152, yangjiajia North Jalan, Kandun Bandar, Cixi, Ningbo, Cina

Surélék

telepon

0086-574-63085228

jam

Senén-Jumaah: 9 enjing ka 6pm

Sabtu, Minggu: Ditutup

Hoyong Anjeun gawekeun AS?