• morerhan-40years-experien
  • what-prevent-you--2
  • proofessional-connecto-2

kami Factory

Sakabeh staf pausahaan baris narékahan babarengan pikeun isukan leuwih alus sarta ngabagéakeun nganjang pabrik kami!

ngeunaan Company

J-guang, ayeuna diwangun ku cixi j-guang téhnologi pemantul ko., LTD na ningbo j-guang éléktronika ko., LTD.

cixi j-guang pemantul téhnologi ko., LTD diadegkeun dina 1979. mangka husus dina ieu panalungtikan jeung pabrik molds refleks pemantul, pemantul electroform jeung produk plastik. eta bisa ngahasilkeun polygonal, sudut lega, badag-melengkung kapang pemantul jeung lensa fresnel jeung bagian palastik lianna.

kontak Us

Pikeun inquiries ngeunaan produk atanapi pricelist urang, mangga ninggalkeun email anjeun ka kami sarta kami bakal di kabaran dina 24 jam.