• morerhan-40years-experien
  • what-prevent-you--2
  • proofessional-connecto-2

нашата фабрика

Целиот персонал на компанијата ќе се обидеме заедно за подобро утре и добредојде да ја посетите нашата фабрика!

за компанијата

J-Guang, сега е составен од Cixi j-Guang рефлектор технологија ко., Ltd Ningbo и j-Guang Електроника соработка., Ltd..

Cixi j-Guang рефлектор технологија ко., Ltd е основана во 1979 година што е специјализирана за истражување и производство на калапи рефлекс рефлектор, рефлектор electroform и пластични производи. тоа може да произведе полигонални, со широк агол, голем заоблен рефлектор мувла и Fresnel леќа и други пластични делови.

контакт со нас

За информации во врска со нашите производи и ценовникот, Ве молиме да го напуштите вашиот e-mail на нас и ние ќе бидеме во контакт во рок од 24 часа.