• morerhan-40 vjet-përvojë
  • çfarë-të parandalosh--2
  • proofessional-connecto-2

JonëFabrika

I gjithë stafi i kompanisë do të përpiqet së bashku për një të nesërme më të mirë dhe mirëpresim të vizitoni fabrikën tonë!

RrethKompania

J-guang, tani përbëhet nga cixi j-guang reflektor co., ltd dhe ningbo j-guang electronics co., ltd.

Cixi j-Guang Reflektore Co., Ltd, u themelua në vitin 1979. është e specializuar në kërkimin dhe prodhimin e kallëpeve të reflektorëve refleks, elektroformës reflektor dhe produkteve plastike.mund të prodhojë kallëp reflektor poligonal, me kënd të gjerë, të lakuar të madh dhe lente fresnel dhe pjesë të tjera plastike.

KontaktoniUs

Për pyetje rreth produkteve tona ose listës së çmimeve, ju lutemi na lini emailin tuaj dhe ne do të kontaktojmë brenda 24 orëve.