• morerhan-40years-experien
  • what-prevent-you--2
  • proofessional-connecto-2

kita Pabrik

Kabeh Staff perusahaan bakal usaha bebarengan kanggo sesuk luwih apik lan welcome kanggo ngunjungi kita pabrik!

About Company

J-guang, saiki wis arupi Cixi j-guang teknologi reflektor co., Ltd lan Ningbo j-guang electronics co., Ltd.

Cixi j-guang reflektor teknologi co., ltd didegaké ing taun 1979. iku specialized ing riset lan Pabrik cetakan refleks reflektor, reflektor electroform lan produk plastik. bisa gawé polygonal, sudhut amba, gedhe-sudhut mlengkung jamur reflektor lan lensa Fresnel lan plastik bagean liyane.

Contact Us

Kanggo pitakonan bab produk utawa cenik kita, mangga ninggalake email kanggo kita lan kita bakal ing tutul ing 24 jam.